Another month. Another year. Another smile. Another tear. Another winter and another summer too. But there can never be another you. ♥


31 januari 2012.

T-shirt - pappas 30 år gamla som han hade när han låg i lumpen...
Jeans - H&M



I like to, MOVE IT!

Idag är det första träningen efter juluppehållet. Jag vet, dansen började verkligen jättesent i år, men jag är bara så glad att jag ska få komma i väg och dansa igen! Har gjort ganska mycket på uppsatsen om Vietnamkriget, men jag tror jag behöver slipa lite på den.. okej, jag VET att jag behöver slipa lite på den! Men jag är nöjd ändå! Har inte suttit en enda gång framför TV:n idag, vilket är en bedrift om man är jag!
Men nu har jag faktiskt förtjänat en stund i soffan under filten, för snart börjar Grey's Anatomy!! Jippi!
Hörs!
Kram Linnea <3

Tjaba tjena hallå :D

Hej!
Tihi Linnea, vad glad jag blev när jag läste det du skrev i ditt inlägg! Det behövdes. ♥
Sitter och skriver en krönika som ska vara klar imorrn. Vadå dålig planering? Känn ironin.. Efter det ska jag spela piano :D Vid halv sex ska jag, mamma & lillebror hämta upp morfar och åka till Globen. Lillebrorsan och morfar ska på AIK - Växjö. Heja Växjö haha! Mamma och jag ska köpa med oss mat hem sen. Men måste fortsätta skriva på min krönika nu.
Kram Camilla!


Way to go!

Tycker det Camilla gjorde idag när hon kom hem låter heelt fantastiskt! Camilla, som alltid har så mycket att göra, som kämpar och sliter och aldrig ger upp. Skönt att du kan hitta en plats i soffan vännen! Bra jobbat! <3
Tycker jag också vart lite duktig! Så fort jag kom hem, så satte jag mig vid köksbordet och började plugga. Har nu jobbat enda fram till diagnosen! Nu ska jag börja skriva om Vietnam-kriget, som jag har i uppgift i So:n! Någon som vet något om Vietnamkriget och kan förklara bra för mig... för jag har lite svårt att få ihop det!
Två duktiga tjejer är det ni får läsa om idag, är inte det härligt?
Åt precis upp det som var kvar av lillebrors matsäck.. PANNKAKOR! Men jag glömde att ta bild innan jag åt upp dem....
Hoppas ni har det bra och mysr i någon soffa, eller som jag, känner er stolta över det ni åstadkommit!
Hörs!
Kram Linnea <3

Ofokuserad.


- Världens coolast bild, okej!?
Hej bloggen! Fick ett sms för en stund sedan (omg jag är populääär!) och hade på högsta volymen i hörlurarna, och musiken tystnade helt plötsligt och så fick jag sms just då! AJ MITT ÖRA SÄGER JAG BARA!!! Slutade 12.35 idag. Hur skönt som helst! Va hemma vid 13 och la mig direkt i soffan. Har fortfarande inte gått upp ur soffan... Men det är sjukt skönt, om man bortser från att ställningen jag ligger i gör ont i ryggen.. Men det är ju en helt annan sak. Fett konstigt inlägg, hej ofokuserad! Skulle berätta något men kommer inte ens ihåg vad, så avslutar det här inlägget och skriver snart igen istället. KRAAAAM ♥ /Camilla

Skratt

Hörs!
Kram Linnea <3

Körd i botten

När jag började plugga idag, trodde jag har jag hade kollen på bollen... nu märker jag att jag inte kan NÅGONTING! Jag kan INGEN av de mål som vi ska kunna för att få G!! Och provet är IMORN!! Jag är körd! Känner mig alldeles mosig... och det måste vara något med mitt humör, för idag har vart värsta bergochdalbanan med mina känslor: glad, överlycklig, flummig, arg, besviken, glad, avslappnad, ångst... i rätt ordning... någon som vill byta?
Men....
Hörs!
Kram Linnea <3

MUSIC


En av mina favoritlåtar just nu. Kärlek till den. ♥ /Camilla


Hiss&Diss!



# Snö! Dom flesta verkar hata den, men tänk såhär: när det är snö är det ljusare ute + att det är mysigare med snö på vintern. Det är sjukt tråkigt när det är vinter, kallt och ingen snö!!
# Att jag är och åker skidor just nu! Fet hiss på det. (y) Skidåkning in my ♥

# Hockey!
Så sjukt kul att kolla på hockey, speciellt om man är där på plats. Har man varit på en hockeymatch så fattar man vad jag menar. Så skön känsla, adrenalinet när dom man hejar på gör mål, osv osv!



# Folk som är sura. T.e.x busschauförer, folk som jobbar på Ica, H&M osv. När man går på bussen och försöker vara lite trevlig, säga hej och le mot busschaufören och man bara får en sur blick tillbaka, hur kul är det? Skit trist. Eller när man handlar kläder/mat och är trevlig mot den i kassan men den själv är jätte sur. Lixom hallå, skaffa ett annat jobb om du inte är service inriktat! Visst, du kanske hade en dålig dag och var på sämst humör, men va trevlig mot dina kunder ändå. Annars har du inga till slut..

# Gina Tricot i Haninge centrum.
Den här butiken får ju största dissen ever. Otrevlig personal, stökig butik, hemska provrum där det ligge rkläder överallt. Usch säger jag bara.. Senaste gången mamma och jag var där hände det lite grejer så mamma ringde butikschefen och klaga, så nästa gång vi är i HC ska vi gå in där och få något som ursäkt. Det är ju iaf positivt :D


It's okey....

Det är jag, Linnea, som har ritat bilden, men den är VÄLDIGT redigerad... bara så att ni vet!
Hörs!
Kram Linnea <3

Dum, dummare, dummast!

Okej, jag började inte tio utan nio, men det var fortfarande väldigt skönt att börja dagen med ett parti badminton i en timme! Efter det gick vi - jag, Mathilda, Daniela och Kate- till centrum, och jag köpte Yakiniku!!! MUUUMS!
Men med tre timmars lunch, så får man snabbt väldigt tråkigt! Jag och Daniela köpte massa tuggumin och mobilsmycken, bara för att fördriva tiden lite!
Gulliga va?! :D
Tillslut blev det i alla fall vår tur att spela bowling, och jag med min stora vinnarskalle är ju så taggad och lite nervös att jag skakar. Men det går ju inge bra! De första slagen hamnar i rännan helt och hållet, jag slår inte ned en enda kägla! Och då blir jag sur! När jag var mindre sa man alltid att jag var ledare i citronklubben, då jag var den första som blev sur, och den sista som blev glad igen... och jag som trodde jag kommit över det stadiet... men nee då, jag ska vara barnslig nog att bli sur, och låta det gå ut över alla andra...
Mathilda, jag vill bara säga att du är bland de bästa vänner jag har haft! Du är värd så mycket för mig, och jag vill att du ska veta det! Jag älskar dig, och jag hoppas du älskar mig med... även om jag är en dumsnut!
Men överlag har jag haft en underbar dag, med skratt och prat och flum! Tack för det, mina härliga underbara vänner! Beundrar er för att ni står ut med mig, kan vara en riktig skitstövel ibland! Puss på er!
Hehe...
Hörs!
Kram Linnea <3

Bilder från AIK-DIF 26/1/12


Yeay :D

Eller inte?

Skulle ta kort på Djurgårdsklacken, men hade på blixten på kameran så reflexerna på polisernas västar va de enda som syntes!

Bu för AIK :(

Jag gillar hur dom är tvugna att avbryta matchen pga att DIFs hejarklack är stökig. När matchen inte ens börjat.. Man skämms ju.
Kram Camilla! Tidsinställt.

Enda sättet att få en vän

Hörs!
Kram Linnea 

Förhoppningsvis är jag påväg mot skolan nu.. (tidsinställt)


0:49-0:58 ♥


...

Förbjudet att kopiera.
Han väntar på oss. På oss alla. Han står där runt hörnet. Man vet aldrig när man möter honom. Ibland händer det att han kommer på besök, men att han sedan drar sig tillbaka till sitt bo. Man kan tycka att det är där han hör hemma men förr eller senare kommer han på besök för att stanna. Vissa perioder längtar man efter honom, andra vill man aldrig träffa honom. Många är rädda för honom. Rädda för vad som kommer hända när han har varit hos sig. Rädda för vad som kommer hända efteråt. Vet ni vem jag menar? Döden.


Sov gott ♥

Ska sova nu, ska ju upp klockan 5. Kommer nog inte kunna blogga imorrn eftersom jag åker lite efter 6 och kommer hem nån gång på kvällen. Men har gjort några tidsinställda. Hoppas ni klarar er ;) Haha! Kram och godnatt ♥ /C


Ajajaj, mitt finger..

Tjenixen! :D Nu har jag precis fixat en fruktsallad och sitter och läser igenom all NO.
Kan ju säga att till skillnad från Linnea som börjar tio, ska man själv ställa klockan på 04.45. Yeay!! Ska hämta Ellen 20 över 6, vi ska va vid skolan halv 7. Lagom mysigt sådär.. Men jag är van att gå upp vid fem och det är faktiskt jätte lätt, så det är ju bra! Haha :) När jag duschade tidigare ikväll skar jag mitt finger på rakhyveln, det va inte det skönaste kan jag ju säga.. Om ni inte gillar blod, kolla inte ner.. Men jag borde fortsätta läsa nu. Kram Camilla! ♥



HAHAHA fail.. Detta hände för en och en halv timme sedan, det blöder fortfarande...

You'll never shine if you don't glow

Nu ska jag gå och sminka av mig.
Det är så skönt, när man på kvällen, innan man ska gå och lägga sig, går och tvättar av sig allt smink och får gnugga sig i ögonen utan att riskera att man ser ut som ett spöke... just saying!
Har precis gjort klart min engelska läxa... så lätt var den, det känns som det tog en evighet att göra den! Men nu är den klar. Jag har kanske inte åstadkommit lika mycket som Camilla gjort idag, men det går frammåt i alla fall! Och det är ju bra, för skulle det gå bakåt skulle det innebära att jag skulle få MER läxor.. och det behöver jag verkligen inte!
Har det bra sötnosar! Imorn är det vintervaldag, vilket betyder att jag börjar typ vid tio. CHILL!!
Mys i min sköna morgonrock!
Hörs!
Kram Linnea <3

Uppgraderad

Dagen har vart allt från bra till dålig. Bra för att jag fått nya skor, nya byxor och smycken, men dålig för att jag märkte att jag glömt No-boken i skolan... jag kommer inte vara i skolan imorn eftersom det är vintervaldag, och provet är på tisdag..... någon som kan tänka sig att låna ut sin bok till stackars Linnea?? Snälla!?
Men jag har gjort vad jag har kunnat med det jag har... alltså ingenting, förrutom min dator. Och det har funkat okej, hittade en hemsida med massa bra frågor om evolutionen. Och vet ni vad jag har kommit att tänka på. Det har ju vart så många massutdöenden under jordens historia, men det har ändå gått en ganska lång tid imellan dessa massutdöenden. Och så tänker man på hur jorden ser ut i dag, med det sabbade ozonskiktet, de smältande polarisarna och allt detdär. Jag menar, vi människor har ju bara funnits på jorden i runt 2 miljoner år (?) och vi har redan sabbat jorden så pass att den redan börjar ge efter.... är inte det ett bevis på hur effektiva vi människor är på att förstöra saker och ting? Det var flera hundra miljoner år mellan massutdöenderna i historien, men vi människor har lyckats med att förstöra jorden på mindre än dubbelt så kort tid.... bra jobbat människor, bra jobbat! (Känn ironin i den sista meningen!)
Nä, nu ska jag sluta sitta och kritisera männskligheten, jag är ju en del av den, och jag tillför minst lika mycket i förstöringen som alla andra! Men jag bara säger det! Det är ironiskt, att människan som ska vara så mycket smartare än djuren, har sabbat jorden totalt på rekordtid!
På tal om isbjörnar, vill ni se mina nyinköpta fynd? Om inte, blunda! För här kommer det:
Kritisera mig inte för kvaliteten på bilderna, jag vet att de inte är den bästa. Men lite bra för att vara med webbkamera!! Observera att det är TVÅ halsband! Väldigt bra känns det när jag har detta i min ägo. Älskar mina skor!!
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu... kanske ska ge mig på engelskan, den är inte så koncentrationskrävande... oj, långt ord!
Hörs!
Kram Linnea <3

We're going to go now.


Okej, ingen fattar rubriken förutom jag.. Min humor. HAHA. Tar det en annan gång..

Men heeej bloggen!

Måste säga att jag tycker att jag är väldigt duktig. Jobbade matte från 14-16:30 och gjorde 60 tal. Stolt tjej! Så just nu kan jag ju säga att min hjärna är lite rörig.. Skrev ju att jag skulle lära mig en låt på piano, men det går inte. Jag orkar inte tänka. Haha :(
Har gjort allt jag skulle idag förutom att plugga no, så ska börja med det efter jag ätit. Sedan ska jag duscha.
Hörs, Kram Camilla!


Dagens planer


- Random bild...
Idag ska jag va hemma och fixa massa bara. Ja, ni ser ju nedanför vad jag ska göra. Intressant va? Näe. Hur som helst, ska börja fixa allt nu.

# Plugga matte med morfar.
# Packa allt inför imorrn, åker till Kungsberget och åker skidor! :D
# Fixa naglarna.
# Plugga massa no!!
# Lära mig en låt på piano... Hihi :D

Kram Camilla! ♥


Next: sleeeeep!

Hörs senare idag haha :D För nu väntar sängen på mig. Hoppas alla haft en bra dag. ♥ kram Camilla!


SÅÅÅÅÅ TRÖÖÖÖTT!

Hörs!
Kram Linnea <3

Street star!

Idag fick jag gå upp vid nio....nio!! Fatta vad tidigt det är!! Men det var det värt! För vid tio drog jag och min underbara Bianca till Solna och titta på Street star, en "dansfestival" med tävlingar inom de olika dansstilarna. Det var allt från Popping, Locking, House, Hip-Hop och balett... baletten var inge vidare! Har inget emot att titta på balett, men då måste ju dansarna vara duktiga... jag säger inte att de var dåliga, men de var inte så synkade som jag hade önskat.
Har så ont i min hals, jag har skrikit så mycket på alla duktiga dansare!! Jag vill såååå gärna tillbaka! Det var så kul!! Men jag får vänta till nästa år...
Nöjd tjej!
Sitter och tittar på Natt på museet 2, men jag är så trött att jag tror jag kommer somna snart.
Hörs!
Kram Linnea <3

Q/A - Question/Answer


Eftersom detta var en fråga från en anonym så kan jag ju inte svara i hans/hennes blogg så svarar jag i ett inlägg istället.
Svar: Jag kan bara svara för mig själv, men nej det gör jag inte. :) /Camilla


Detta är en rubrik.






Borta bra men hemma bäst.

Hej bloggen! :D Kom hem för en timme sen ungefär efter att ha varit iväg hela dagen. Åkte vid två in till stan till ett lazerdome ställe, där min lillebror hade sitt kalas. Så va där till halv fem/fem ungefär. Sedan drog vi hem och lämnade lite grejer + halva familjen, bytte bil och åkte till Ellen för att hämta hennes no bok. Har prov på tisdag och min bok är i skolan.. Och på måndag är det vintervaldag så är inte i skolan då. Efter det åkte vi till mammas jobb för att kopiera alla sidor, men så funka inte kopiatorn. Suck.. Åkte även förbi Linneas mamma och hämtade min gitarr. ♥ Sen vidare till Alleplan för att köpa sushi/pizza och handla, sedan hem och äta. Är jätte trött just nu, men är på riktigt bra humör så det är ju bra! :D Nu ska jag åka till Ellen och lämna tillbaka hennes bok. Skriver senare, kram Camilla!

11.53

Hej hej! Vaknade för en halvtimme sedan eller nåt sånt där. Har världens huvudvärk och vill sova hela dagen. Men de går ju inte :( Ska dels med på min lillebrors kalas i stan där som ska spela lazerdome och sen ska jag plugga matte med morfar och sedan plugga no. Rolig lördag! Nja.. Fast kalaset blir väl kul :) Ska gå ner och äta frukost nu innan jag svälter ihjäl. Så vi hörs senare, kram Camilla!


- Två bilder från min tjejmiddag. Mina underbara vänner! ♥
Tagna från Danielas gamla blogg.



-

Jag vill inte vara han. Han i sjukhussängen. Han jag pratat med. Han jag serverat mat till. Han jag tyckt synd om. Han jag gråtit floder över. Han jag inte ens vet namnet på. Jag vill inte vara han. Men en dag, är det jag som kommer vara han. Det är jag som kommer ligga där. Det är på min dörr det kommer stå "Gå inte in här, kontakta personal först." Det är på mig som kommer sätta två papper på. En på bröstet, en runt foten. Jag kommer va den första som en annan människa kommer uppleva av detta. För någon kommer jag va den som han var för mig. Någon gång är den första, är man bara 14 år vid det tillfället är det jobbigt. Om man samtidigt har problem med sina vänner och haft en sjukt jobbig period, gör det saken värre. Och att behöva agera profissionellt vid ett tillfälle då man egentligen vill lägga sig på golvet och bara skrika, gråta och försvinna bort, är inte lätt. Men jag gjorde det. Jag klarade det. Han kommer alltid finnas i mitt hjärta, 9:1. ♥
/Camilla


GODNATT.


Trassel

Sitter med mamma och lillebror och har precis satt på filmen Trassel.... den är lite gullig! Visste ni att Måns Zelmerlöv är med och gör en av de svenska rösterna...
Rekomenderas!

Hörs!
Kram Linnea <3

Hörlurar!



TACK PAPPA! ♥
Köpta på deltaco.com för 80 kronor!
Dom är asbra, hade lika dana förut men dom gick sönder så fick nya. Wiie!
Kram från en glad Camilla!! :D


Frukt :D

Ska straxt åka med pappa och köpa frukt och nån latte eller något. Trevligt! Idag har jag bara varit i skolan och de va kul fast tråkigt.. Hahaha!! Ja.. Efter skolan kom Jesper, min kusse till skolan med en kompis och hjälpe oss med vårat drama projekt! Va askul haha :D Tur att jag inte är en sån som skäms över folk, för herregud då skulle jag leva ett jobbigt liv.. Men ska gå ner nu. Kram Camilla!

- Hehehehe..


Outfit 27 januari 2012! - Camilla


Dagar

Hörs!
Kram Linnea 

-

Du är den som ofta skriver att du förtjänar någon bättre, att du inte behöver vissa personer i ditt liv. Att du inte gillar när folk sviker eller sårar dig. När folk lovar saker som dom sedan inte håller. Men du är precis lika dan. Du lovar saker som du inte håller, du sviker och jag tycker att jag förtjänar någon bättre. Det som gör så ont är att jag älskar dig. Jag vill ha kvar dig som den vän du är för mig. Men jag orkar inte med att du ständigt klagar på andra när du är likadan själv. Tänk efter någon gång också. Även fast du kanske inte fattar det så gör det lika ont för mig som för dig. Ingen är perfekt, varken du eller jag. Men ändå, klaga inte på folk när du är exakt lika dan själv. Tack för mig. /Camilla

Varför?

I skolan satt jag nästan och sov på lektionerna (/lektionen).... men nu, väl hemma, då är jag inte tillräckligt trött för att somna... jag är trött efter att ha ont men den tröttheten räcker inte för att somna... suck.
Hörs!
Kram Linnea <3

Stackars mig.....

Har så ont i min mage att jag fick gå hem från skolan. Var med på en lektion sedan gjorde magen uppror. Jag får kramper i magen, och under de sekunderna-minutrarna har jag svårt att koncentrera mig! Har dessutom ont i min "katarr-mage", alltså, det svider vid magmunnen och jag mår illa.... inte kul! Man blir så trött av att ha ont, och när man inte heller har sovit så länge, så är det ingen bra kombination! Ska lägga mig och vila..... AAAAAAAAAAAAAJ, har desssa jävla kramper i magen nu.......... msåte gå.....
Hörs!
Kram Linnea <3

Godnatt! ♥

Ska äntligen sova! Behövs.. Haha måste bara säga, vi fick tacos till lunch idag i skolan. Och det är inte första gången heller, visst äre rätt lyxigt att få tacos i skolan?? Tycker iaf jag :D  men godnatt på er! Kram Camilla ♥

 
Vems mat ser godast ut? Mathildas (vänster) eller min (höger) ?


Bilder från Kreta september/oktober 2011. <3

 


Ja må hon leva!

Idag är det Anns födelsedag! Grattis!! Har alltid undrat varför man säger "ja må hon leva ut i hundrade år.."?! Är det inte bättre att leva lyckligt? Jag menar, det är ju ingen ide att leva i hundrade år, om man inte är lycklig? Eller hur? Så man borde egentligen säga "ja må hon levamånga lyckliga år.." eller något liknande! Ja, det lät bra! Ja må du leva många lyckliga år, Ann! Idag blir det inget längre inlägg, jag har lite saker att göra innan det blir för sent!!! Streeeeess! Hörs! Kram Linnea <3

På väg hem!!

Skit match. Skit resultat. Skit parkerings garage.
Satt i garaget en halvtimme exakt för att få åka ut!!!! Sur.
Matchen sög ju och blääääää.
Kram Camilla


AIK - DIF. 4-3

Satan...

Dagens outfit. /Camilla


T-shirt - USA/ Gymnaestradan
Jeans - H&M


Jag försöker så gott jag kan..

Hej hopp! Camilla här. Har försökt att göra ett videoinlägg, men ingenting vill sammarbeta med mig idag.. :( så ja, de blir inget med det haha! Men ska dra iväg på hockey nu! Djurgården mot AIK! Heja DIF! :D kram på er!

HAHAHAH SUCK ON THAT BIEBER!!!


@school

Hej bloggen! :D Sitter i skolan och lyssnar på en dokumentär om Nelson Mandela och Apartheid. Ni vet rasindelningen som va i Sydarika? Näe de kanske inte alla vet, men jag vet iaf! Men vi ska gå in i klassrummet straxt och göra något... Så jag skriver när jag kommer hem! Om jag hinner, ska ju på hockey. Men ni får ha det så bra, kram Camilla! :)


- Nelson Mandela

Blir blind när alla lampor lyser.

Sitter och ojjar mig över att klockan alltid hinner bli så mycket innan jag kommer i säng! Det spelar ingen roll hur mycket jag än planerar och förbereder, det slutar alltid med att jag somnar typ tolv... behöver en ny strategi... -.-
Öppna huset på Södra Latin var inte som jag väntat mig... det var en otroligt fin byggnad, med högt i tag, och stentrappor. Men alla lärare var så stela och allvarliga, många gav en ansträngda leenden (vilket är det värsta jag vet!) och det var bara några elever som var riktigt schyssta. Det var tack vare en av eleverna som Södra Latin kom med på min lista över eventuella gymnasier för mig... tyckte allt var så.. stelt! Och ni skulle ha sett matsalen! Först måste man ner för en trappa med 1,5 meters bredd (vilket blev väldigt trångt med allt folk!!) och sedan kom man ut i matsalen, och undrade hur fan de tänkt nu... undrade till och med om jag kommit rätt?! Nä, Kulturama var MYCKET bättre! Och Värmdö gymnasium kommer på andra plats... sedan kommer Södra Latin, då det faktiskt lät ganska trevligt när elverna berättade om det....
Idag har jag haft sådan träningvärk! Jag har gått runt och stånkat och stönat, och varje gång jag ska sätta mig ner eller ställa mig upp så måste jag ha hjälp! Känner mig lite osäker, eftersom det är imorn som jag ska köra igenom styrkeprogrammet på riktigt! Men det ska nog gå bra ska ni se......?!.......
Nä, nu måste jag i alla fall FÖRSÖKA sova, mina ögon värker av ljuset från min lampa.. det tyder på sömnbrist mina kära vänner, och det ska jag försöka göra något åt! Godnatt!
Hörs!
Kram Linnea <3

Nytt..

Hatar när man känner sig sådär gammal och ofräsh. Alltså typ när man inte hittar någonting att ha på sig, för de känns som man använder samma kläder varje dag. Visst det är kanske inte världens jätte problem, men det är ju inte så kul att gå där i kläder man haft 2 år och så orkar man inte köpa mer nytt. Som jag, jag hatar att shoppa. Så obeskrivligt tråkigt, finns ju vettigare saker att göra. Och om man hatar att shoppa orkar man lixom inte ta sig den tiden att åka och inhandla kläder lite då och då. Men men, så länge man trivs med sig själv spelar det ju ingen roll om man har samma tröja tre dagar i rad. Känner att dehär inlägget vart jätte rörigt och blajjigt, så ska sluta nu. Men gjorde en bild med några snygga tröjor på nedanför! Kram Camilla. :D


A drop in the ocean.


tjatja bloggen!

Hej! Camilla här. Kom precis hem, har varit i stan med några från drama gruppen. Är alldelses för trött och hungrig + att jag har ont i magen som vanligt så är på sämst humör. Lagom kul sådär.. Ikväll ska jag bara plugga som vanligt och ja, det är väl de jag ska göra. Imorrn ska jag på hockey match på kvällen så de blir nice. Men jag ska gå och göra något nu.. Kram!


Nuuuuuu...

....ska jag dra till bussen! Har suttit i dramasalen i en evighet känns det som, men nu ska jag ÄNTLIGEN gå... Daniela gick precis, så allt blev lite mer.... ensamt, så jag vill verkligen gå nu! Det är faktiskt lite scary att vara i skolan aldeles själv!!
Hörs!
Kram Linnea <3

Dramatik upp över öronen

Sitter i dramasalen just nu. Har haft jättekul med IPhone-kameran på Lizzies mobil.... jag har verkligen ingenting att göra! Senare idag, klockan 5, så ska jag på öppet hus på Södra Latin. Men det är ju låååångt tills dess, och jag måste hålla mig sysselsatt fram tills dess att jag ska träffa mamma vid Slussen.... någon som har några bra förslag på sysselsättningar?!
Jahapp, nu gick min lärare också... så nu sitter jag här med Daniela och vi är lite forever alone.... tillsammans.
Hörs!
Kram Linnea <3

Tidsinställt.


Good friends

Jag älskar dig, Camilla!
Hörs!
Kram Linnea 

Godnatt!


Blandade bilder från datan bara. Men godnatt! ♥


Skitstövel!

Idag skulle vi ju ha en muntlig redovisning på NO-planchen om jordens evolution! Och jag som vart sååååå nervös, satt och darrade som ett asplöv i början av lektionen. Jag och Mathilda (och mamma) hade samlat ihop hur mycket fakta som helst, och sedan skrivit nästan som en uppsats för att kunna läa utantill om vi tappade bort oss! Och så kommer min SKITLÄRARE och säger att vi bara får berätta om EN del av de TOLV delar vi skrivit om, och vi fick inte ens välja vilken del. Han bara gav oss en!!! Och vi som kämpat så hårt! Och visst, vi fick VG (skönt var ju det!) men jag tycker inte det är okey, eftersom några fick läsa allt de hade, och andra inte. Så de regler vi fick gällde bara för oss som gjorde idag..... INTE OKEJ! Hur ska han då kunna betygsätta oss rättvist?
Det gjorde han inte, i och för sig. En kille hade inte ens sin planch, och fick, precis som vi, reda på vilken del han skulle berätta om idag. Han hade inget att läsa ifrån, och hans kompis han jobbat med var sjuk.... och hankom ihåg ALLT! Han stakade väl sig lite då och då, men kom igen! Jag och Mathilda läste ju nästan utantill (jag gjorde det, för att jag var så nervös) och han fick bara G-!! Jag menar, hur tänker man då???
Min lärare borde ha en spark där bak, och få lite vett!
Hörs!
Kram Linnea <3

Stick!

När jag kom hem idag, så körde jag igenom mitt styrke pass som vi ska ha på idrotten på tordag.. och jag har en GRYM träningsvärk nu... sitter med hantlar hela tiden, gör bicepscurls och annat. Känns skönt eftersom jag kan göra det framför TV:n!
Visste ni att jag var modig? Det visste ni inte va?! Joo, det är jag! Jag loooovar! För jag som är så rädd för sprutor, jag har nu tagit en spruta på en av hästarna! Man tar en två cm lång sprutnål, kör den rakt in i halsen (inom ett speciellt område förstås!) och sedan sprutar man in det som ska in i kroppen på dem.. skitlätt, men läskigt som sjutton! Men när jag skulle köra in nålen, hann jag inte tänka på vad jag gjorde, utan bara gjorde det, och sedan var det inget mer med det! Clöver reagerade inte ens! Han är så duktig, min fins, vackra häst! <3
Så idag har jag alltså övervunnit min rädsla för nålar.. i alla fall lite!
Vad har ni gjort idag då?
Hörs!
Kram Linnea <3

-


Det är kallt överallt.

Hej! :) Rubriken rimmade, hihihi. Sitter nu och gör engelska läxan och ska snart göra klart so läxan. Efter det ska jag nog gå och sova tror jag. Fast de kommer inte bli så även om jag säger det... Idag va jag iaf i skolan, hade no och syslöjd. Sedan skulle vi på öppet hus på ett gymnasium och blablabla. Va jätte tråkigt. Drog tidigare för jag skulle till läkaren och kolla upp min mage, ta blodbrover och sådär! :D Sjukt kul att ta blodprov och andra stick prov!! Märkte nu att hon som stack mig inte alls va bra, för det syns att jag tagit blodprov! Okunniga människa... Men ska återgå till plugget nu. Kram Camilla! :)


Vad har jag gjort nu då!?


Hehehe... ;) /Camilla


tio sanningar om camilla.

1. hon ligger och prasslar med fötterna när hon ska sova.
2. hon är helt galen i mango.
3. hon är världsbäst på att sjunga, men hon vill inte erkänna det.
4. hon kan inte sitta med fötterna nedanför soffan när vi kollar skräckfilm.
5. hon gillar att sitta i konstiga ställningar som gör ont.
6. hon kan få mig att skratta alla tider på dygnet.
7. hon har sämst humor.
8. hon älskar att skratta åt sig själv.
9. hon fångar ögonblicken hela tiden.
10. just nu dricker hon typ sand och mango.

IN MED DIG DÅ JOHNNY. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA. älskar dig / mathilda.


Tips om du har tråkigt!

Om du har jätte tråkigt, ta fram en kamera/mobil eller någonting att fota med och ta massa ego bilder! Gör fula miner på vissa, le på andra o.s.v.! De gör jag typ hela tiden, askul ju :D Kan sitta och skratta hur länge som helst åt bilder på mig själv. HAHA HEJ PATETISK! Och kan ju säga att jag kanske tar 20/30 bilder på mig själv per dag, varav 3 kommer upp på bloggen. Men kan bjuda på några jag tog igår. Haha den sista bilden, seriöst va ful.. AHAHAH! Men man ska bjuda på sig själv va? ;)



citat x3




Den enda gången jag backar....

Hörs!
Kram Linnea 

Close the door
Throw the key
Don't wanna be reminded
Don't wanna be seen
Don't wanna be without you
My judgement's clouded
Like tonights night sky

----
Voice is numb
Trying to scream out my lungs
It makes this harder
And the tears stream down my face

♥♥♥
/Camilla


Allt och lite till

Jag tycker jag har hunnit med lite allt möjligt idag! När jag kom hem från skolan, ja, då var mamma hemma och bjöd mig på te och macka! Mycket gott, speciellt som det var chai-te! Efter att ha pratat med henne en stund satte jag mig för att titta lite på TV, och vänta på att bli hämtad av pappa... tråkigt nog, blev det så att han kom mitt i Grey's Anatomy.... gissa om jag blev sur!? Så fort jag satte mig i bilen så skällde jag ut pappa att för att han hade mage att komma och hämta mig just då... hehe, förlåt pappsen!
När jag kom hem så fick jag hjälp med mitt styrkepass, som vi gör på idrotten i skolan. Blev riktigt nöjd, nu är den fulländad, och jag kommer få en GRYM träningsvärk! Och det är bra!
Och sedan åt jag vääärldens godaste kyckling med pestosås!! ÅÅÅH, det var såååå gooott! Blir hungrig bara jag tänker på det!!
Och nu sitter jag här, och pratar med mig själv igen.. imorn är den muntliga redovisningen, och mitt hjärta klappar som om jag sprungit ett maraton... är jättenervös!
Men jag hoppas det går bra!
Nu ska jag titta på världens bästa serie: Navy CIS!! YEY! Nu på Trean om någon vill titta!
Hörs!
Kram Linnea <3

Musik.


Seriöst, jag hatar den här låten. Ångest. Dödsångest. Klarar inte av att lyssna på den, på fullaste allvar. Blir helt typ svettig och hjärtat dunkar 100 gånger snabbare. Får seriös ångest av den!!! Usch.. DISS PÅ DEN!! /Camilla


De skulle inte skada med lite mat i magen..

Har pluggat klart allting för ikväll och så, men har varit sjukt trött så inte gjort så mycket.. Blir att göra de mesta imorrn istället! Nu ska jag duscha och sådär och äta någonting, sedan sova jätte tidigt. Jag är seriöst hungrig typ hela tiden.. Och de är inte så kul! Blir hungrig 10 minuter efter att jag ätit middag lixom. Som nu ikväll åt jag massa konstiga saker.. Först soppa, sedan laxgryta med ris + tre knäckebröd. God kombination, eller?... Men ska duscha nununu. Kram Camilla!


Random tips!

Hej! Tänkte tipsa om lite random saker som jag gillar och tycker är bra.



1. Min underbara body lotion! Luktar sjukt gott, kokosnöt och lime (inte så mycket lime) och lukten håller jätte länge. Den finns att köpa på H&M för typ 20 spänn!! Så sjukt bra pris för denna underbara gucka.



2. Min super braiga parfym. Köpte den på tax free:n på Kreta, men finns säkert på Kicks, Åhlens eller andra ställen i Sverige också! Den luktar super gott (tycker jag) och lukten håller länge.



3. Hehe tuggumin.. Dom är såhääär goda så rekommenderar er att köpa dom! ;)



4. Mina mysiga strumpor! Finns på KappAhl för 70 riksdaler och det är sååå värt det. Jätte mjuka, varma och hur gosiga som helst. Är typ kär i dom..



5. Depend's nagellack. Här är 12 av mina, har typ 100 stycken eller något men pallade inte ta fram alla.. Gillar dom iaf. Behövs bara ett/två lager och sen är det snyggt! Torkar snabbt, lätt att måla på. Rekommenderar deras över lack, torkar på mindre än 5 minuter och blir ändå snyggt! :D

Kram Camilla! ♥


VAS HAPPENIN!?


Jag ska äta middag. Är såhääääää hungrig. Krby. Tjaråå :) /Camilla


Min skumma dröm inatt asså..

Herregud vilken dag de varit idag!! Positivt faktiskt. Om man räknar bort att jag har världens smärta i magen och att jag slog i nån nerv i armen för typ två timmar sedan och att de fortfarande gör ont :(
Har varit lite över speedad störra delen av morgonen.. Och jag drömde världens konstigaste dröm!!!
Träffade massa konstiga personer och hände massa random shit. Bl.a. kom Eric Saade och sa att jag inte kunde träffa Per Morberg (som är min förebild) som jag ville. Och så kom en kille i min klass och påstod att killar som håller på med gymnastik är töntiga typ, men jag stod upp för gymnastik pojkarna och sa att dom hade snygga kroppar? Och så va en fd kompis med i drömmen också.. Och Niall Horan!! Och man gick naken ner för en backe i äppeljuice typ.
Den va fett skum. Så nu vet alla min dröm... Ska sluta babbla på nu och göra något vettigt.
Kramar Camilla! :D


Ett steg tillbaka, två steg fram.

Hörs!
Kram Linnea 

Jag och min bror....

Min älskade broder .♥

Hörs!
Kram Linnea .♥

Dagens outfit 23/1 2012.


Mjukisbyxor och en helt vanlig tröja bara, orkar inte klä på mig..
Ska bara sminka mig, sedan bär det av mot skolan. Ganska tråkig skoldag idag, men får ju va med världens bästa vänner så längtar lite ändå. Kram! ♥ Vi hörs efter skolan. :) /Camilla


Ganska roliga bilder från dudelol.com

awesome pictures you should see
Måste säga att jag inte riktigt förstår den sista... men,men!
Hörs!
Kram Linnea 

NAGLAR.


Vart jätte nöjd faktiskt! Hihi :D kram Camilla!


Mamma mia, jag tror jag blir tokig!

Sitter och tittar på Mamma Mia, och den är såååå bra! Men det är en grej som jag avskyr.... alla har så låångt fint hår... och här sitter jag, och här en sådan där dag ni vet då man bara känner sig allmänt ful och misslyckad.... och jag blir så sur på mig själv, för just nu sitter jag och ångrar mig för att jag klippte mig korthårig.... Längtar efter mitt långa hår! Jag tror jag vill ha det tillbaka, och det gör mig galen! För jag vill ha det NU!
Suck....
Hörs!
Kram Linnea 

Söndagsmys

Sitter nu i soffan och kollar på Wallander - Läckan på TV4 med mamma och lillebror. Har typ sett den tre gånger men den är lika bra ändå. Kurt Wallander ♥ Äter även fruktsallad och dricker min älskade mango dricka som jag gjort ett antal gånger denna dag.. Haha :D Men ska fortsätta kolla nu, så vi hörs! Kramar Camilla!

Jag tappade tiden... och hittade den igen.. SHIIIIIT!!

Oj oj, det börjar bli dags att fixa och dona för imorn! Har varken packat väskan, duschat eller ens lagt fram kläder... GAAAAH! Jag måste måste måste göra det nu! Måste dessutom städa rummet lite, ser ut som ett bombnedslag!
Hehe..
Nu måste jag gååå, annars hinner klockan bli fööör mycket!
Hörs!
Kram Linnea 

Hej jag heter Camilla och jag är hungrig. Hej Camilla!!

Hej bloggen!
Var hos Ellen och tränade idag. Vi har en uppgift i idrotten att sätta ihop ett styrkeprogram och vi körde igenom det en gång för att se hur långt det var. Fett jobbigt säger jag bara!! Men grymt program :D
Nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker en mango dricka, nomnom.
Ska snart käka middag hoppas jag, för min mage dör väl annars... Efter middagen ska jag iaf plugga, suck. Och fixa naglarna, för jag pallade inte med det igår. Hehe lat.
Men jag bloggar mer ikväll, kanske lägger upp bild på naglarna om det blir bra? Men de lär ni väl märka.
Kram Camilla!!

 -grekisk mat i mitt hjärta ♥ (klicka på bilderna för att få dom större)


One step at a time


Min första egna, redigerade bild! STOLT!
Hörs!
Kram Linnea 

Had a dream I was king. I woke up, still king.

Har nu haft premiäråkning på brorsans snowracer. GUD VAD KUL DET ÄR!! Vi hittade världens bästa backe, och svängde man nite ordentligt i den kunde man hamna i diket, eller i värsta fall åka in i ett träd. Men åkte man rätt, och svängde i tid, så gick det så fort att man kippa efter andan!! IGEN IGEN IGEN! Kände mig som en kung när jag stod högst upp på backen och sen med tjut och skrik slängde mig ner i backen. Älskar det!
Och jag försökte få Edison att åka också, i en liten backe... men den klanten försökte hoppa av?! Mitt i farten!! Fick hålla i som en galning för att han inte skulle åka av... haha!
Jaa, nu känns det inte längre lika hemskt att gå in och sätta sig vid läxorna igen. har vart ute och haft kul ett tag, så jag är nöjd!
Hörs!
Kram Linnea 

En åsikt.

Trött på folk som kopierar texter man skriver, bilder man lägger upp, saker man säger o.s.v.!  Man märker så tydligt när någon annan lägger ut en text på sin blogg som man själv lagt ut någon dag innan. Eller om man säger någonting jätte smart som man verkligen är stolt över att ha sagt och så kommer någon annan och säger det och låter ännu smartare. Lixom hallå, det va jag som sa det först!! Hitta på något eget istället för att kopiera andra. Det låter kanske som en helt obetydlig sak men jag lackar seriöst ur. Hittar jag t.ex. en bild på google som jag tycker är rolig och sen bestämmer mig för att lägga upp den på bloggen, och så hinner nån annan lägga upp den på sin blogg innan lägger jag aldrig upp den. Samma sak om jag kollat på en tröja jag vill köpa, så ser jag att en kompis köpt den innan jag skulle köpt den, så skiter jag i att köpa den. Känns som att jag bara kopierar andras bloggar/stilar/åsikter eller vad det nu kan vara annars. Behövde bara skriva av mig. Kram Camilla.

WORDS









Snö, mera snö....

Nu ska jag ut och lasta ut hö... och jag som predikade om att man måste ut för att det var så fint väder. Nu snöar det som sjutton! Och det är NU jag ska ut! Orättvist! Men det ska bli skönt att få en anledning att ta en paus i pluggandet!
Det syns inte på bilden, men det snöar. Tro mig!
Hörs!
Kram Linnea 

Säg omelett

Nu ska jag ner och käka med min söta lillebrorsa. Omelett ska det bli, om jag nu inte gör fel... har lyckats göra gröt av alltihop förrut, så det skulle inte förvåna mig om det hände igen...
Just nu sitter bror min och säger att jag ska fota hans fot...?
Hörs!
Kram Linnea 

Känslan när man kommer på att man pratar med sig själv...

Nu har jag avverkat So:läxan, att skriva om Berlinblockaden. Känns så skönt att kunna sätta en bock bredvid uppgiften, för att visa att den är gjord! Det tråkiga är att So:n var den lättaste av alla läxorna, så nu kommer det bara bli svårare och svårare...
Jag vet inte riktigt vad som hände igår, men jag kunde verkligen inte somna. Konstigt, eftersom jag runt 17 var hur trött som helst. Det slutade med att jag somnade runt 4... inte riktigt min mening, och nu är jag så trött att öginen faller ihop..
Ska sätta mig och prata för mig själv, ska nämligen öva inför den muntliga redovisningen av jordens evolution... vaddå galen?
Hoppas ni klarar er från galenskap idag, och gå ut! Det är jättefint väder juh!
Kanske inte så jättebra kvalité på bilden, men jag lovar, det är jättefint ute!
Hörs!
Kram Linnea 

Inte okej..

God morgon bloggen! Eller ja, god middageller vad man nu ska säga.. Jag har sjukt svårt att komma upp på helgerna och det är såhäääär jobbigt. Idag ställde jag klockan på tio, snoozade till elva och nu väckte pappa mig. Kommer inte somna förens typ 2 inatt, kul!! Nu ska jag iaf gå ner och äta frukost/lunch. Hörs sen, kram Camilla!

- Måste göra tummen upp för mina super mysiga pyjamas byxor!!




Den ända gång jag backar är när jag tar sats.

Jahapp, då har man en ny blogg nu! Känns ganska bra, med tanke på att jag kunde logga in på första försöket.
Idag vaknade jag med världens finaste människa i sängen bredvid. Att vakna pigg och utvilad efter en natt av skratt och prat, det är ett under. Mornar är inte min favoritpunkt på dagen (!) men denhär gången hade jag ingenting imot det. Men så är det ju med min ängel Camilla! Man kan inte känna sig annat än lycklig när man har henne vid sin sida!
Jag kanske ska berätta att jag var på öppet hus. På Kulturama. Och jag tyckte det lät bra att gå där. Jag gick därifrån med tankar och ideer om mina framtida projekt. Det gillar jag. Jag var berädd att börja på skolan direkt! Men jag har fortfarande skolor kvar att titta på. Men Kulturama hamnar högt upp på listan!
Sedan har jag väl inte gjort så mycket mer. Suttit och tittat på TV. Gjort en framsida till min kontaktbok i skolan. Tittade även på filmen 2012.. tyckte det var på tiden eftersom det är 2012 just nu... en itressant tanke detdär... att hela världen ska gå under just dethär året... just nu sitter jag och tittar på filmen Seven, den handlar om någon som dödar människor i de sju olika syndernas tecken. Ganska äcklig, men riktigt bra!
Nu börjar det igen...
Hörs!
Kram Linnea .♥

Godnatt bloggen!


BÄST

Killen: Bli inte glad om många killar springer efter dig, vi springer efter en boll också men sparkar iväg den till slut.
Tjejen: Haha, då borde ni killar inte bli glada när vi säger att vi är kära i er, vi blir kära i våra skor också men ändå fixar vi 15 par till.. ;)

piano piano piano

God kväll alla läsare! ;)
Har precit ätit en god middag och sitter nu på mitt rum och spelar piano, askul hihi! Ska försöka lära mig några nya låtar så vi får väl se hur det kommer gå. Ska även försöka hinna med att fixa mina naglar, har ju haft dom som dom är nu i en vecka.. Behövs lite nytt!
Vi hörs senare ikväll, kram på er! /Camilla



20/1-21/1 - LINNEA! ♥

Hej bloggen!
Igår sov jag hos Linnea, så mysigt!! ♥ Vi kollade på Grey's anatomy, åt middag, lekte med hennes hund, pratade massor, skrattade, klädde ut oss till killar, fixade med bloggen o.s.v o.s.v.!
Somnade runt halv två och gick upp 11 i morse och åt en jätte god frukost!
Hon skulle iväg sen så dom körde mig till gullmarsplan så tog jag bussen hem.
Bjuder på lite bilder från igår och idag!
Kram Camilla ♥











Presentation!


RSS 2.0